Nieuws

Nieuwsbrief juli

4 juli 2018
De nieuwsbrief van juli is op de site geplaatst. Veel leesplezier! Lees meer »

Jaarsluiting in de kerk

3 juli 2018
Op de laatste vrijdagmorgen, 13 juli, sluiten we het schooljaar af in de kerk. Met alle kinderen gaan we om 10.00 uur richting het kerkgebouw om daar de Heere te danken voor alles wat hij gaf in het afgelopen schooljaar en om Zijn zegen te vragen over de vakantieperiode. Het is goed om het jaar op deze wijze af te sluiten! Ouders, verzorgers en belangstellenden zijn van harte welkom om hierbij aan te sluiten. Het duurt tot ongeveer 11 uur. Daarna halen de kinderen op school de laatste spulletjes op en is het vakantie! Lees meer »

De laatste schoolweek: alle bijzonderheden op een rij.

3 juli 2018
De week van 9 t/m 13 juli: Maandagmiddag: kennismaking in de nieuwe groepen. Dinsdagmiddag: 13.15 gala groep 8, aankomst op het grote plein. Woensdagmorgen: snoepstrooien groep 8 Donderdagmiddag: kleedjesmarkt. Vrijdagmorgen: jaarsluiting in de kerk. <br /> Vrijdagmiddag: start zomervakantie! Alle data: DV Lees meer »

Kleedjesmarkt donderdag 12 juli!

3 juli 2018
Op donderdagmiddag 12 juli houden we de traditionele kleedjesmarkt op ons grote schoolplein. Alle kinderen vanaf groep 3 krijgen dan gelegenheid om hun waren te verkopen op het schoolplein. <br /> Tijd: 13.25 uur - 15.00 uur. <br /> Van harte welkom! Lees meer »

Nieuwsbrief juni

8 juni 2018
De nieuwsbrief van juni is op de site geplaatst. Veel leesplezier! Lees meer »

Nieuwsbrief mei

23 mei 2018
De nieuwsbrief van mei is op de site geplaatst. Veel leesplezier! Lees meer »

Koningsspelen DV vrijdag 20 april

11 april 2018
Op vrijdag 20 april doen we als school mee met de Koningsspelen. De groepen 1 t/m 5 houden een spannende vossenjacht in de wijk. De leerlingen van groep 6 t/m 8 doen mee met een sportprogramma op het veld van FC Lienden. De dag wordt begonnen met het gezamenlijk zingen van enkele liederen en een gezond en lekker ontbijt op school! Lees meer »

Nieuwsbrief april

6 april 2018
De nieuwsbrief van april is op de site geplaatst. Veel leesplezier! Lees meer »

Goede Vrijdag en Pasen

26 maart 2018
In de Stille Week (25 t/m 31 maart) staan we stil bij het lijden en sterven van de Heere Jezus. We denken na over de weg die Hij moest gaan, tot aan de uiteindelijke kruisdood op Golgotha. Maar na drie dagen mocht het klinken: Hij is hier niet, want Hij is opgestaan! Jezus leeft! <br /> Praktisch deze week:<br /> Donderdag 29 maart: Paasvieringen in de groepen. <br /> Vrijdag 30 maart: Goede Vrijdag - iedereen vrij. <br /> Maandag 2 april: Tweede Paasdag - iedereen vrij.<br /> Dinsdag 3 april: Studiedag personeel - leerlingen vrij. Lees meer »

Grote Rekendag 28 maart

26 maart 2018
Op 28 maart doet onze school mee aan 'de Grote Rekendag'. Allerlei praktische rekenopdrachten staan deze dag centraal. Onderzoekend leren en rekenen! Thema: de school als pakhuis. Lees meer »