Nieuws

Koningsspelen DV vrijdag 20 april

11 april 2018
Op vrijdag 20 april doen we als school mee met de Koningsspelen. De groepen 1 t/m 5 houden een spannende vossenjacht in de wijk. De leerlingen van groep 6 t/m 8 doen mee met een sportprogramma op het veld van FC Lienden. De dag wordt begonnen met het gezamenlijk zingen van enkele liederen en een gezond en lekker ontbijt op school! Lees meer »

Nieuwsbrief april

6 april 2018
De nieuwsbrief van april is op de site geplaatst. Veel leesplezier! Lees meer »

Goede Vrijdag en Pasen

26 maart 2018
In de Stille Week (25 t/m 31 maart) staan we stil bij het lijden en sterven van de Heere Jezus. We denken na over de weg die Hij moest gaan, tot aan de uiteindelijke kruisdood op Golgotha. Maar na drie dagen mocht het klinken: Hij is hier niet, want Hij is opgestaan! Jezus leeft! <br /> Praktisch deze week:<br /> Donderdag 29 maart: Paasvieringen in de groepen. <br /> Vrijdag 30 maart: Goede Vrijdag - iedereen vrij. <br /> Maandag 2 april: Tweede Paasdag - iedereen vrij.<br /> Dinsdag 3 april: Studiedag personeel - leerlingen vrij. Lees meer »

Grote Rekendag 28 maart

26 maart 2018
Op 28 maart doet onze school mee aan 'de Grote Rekendag'. Allerlei praktische rekenopdrachten staan deze dag centraal. Onderzoekend leren en rekenen! Thema: de school als pakhuis. Lees meer »

Lege-flessen-actie voor de Roparun!

19 maart 2018
Op woensdag 28 maart DV doen 4 leerkrachten mee met de Roparun. Daarvoor houden we een lege flessen actie op school, om zoveel mogelijk geld in te zamelen. De flessen kunnen nog t/m 27 maart worden ingeleverd op school. <br /> Klik op deze link voor een filmpje over de actie:<br /> https://youtu.be/7jTp_Jpwq3w Lees meer »

Nieuwsbrief maart

6 maart 2018
De nieuwsbrief van maart is op de site geplaatst. Veel leesplezier! Lees meer »

Biddag woensdag 14 maart

6 maart 2018
Op woensdag 14 maart is het de jaarlijkse biddag. Aan de ene kant een gewone schooldag. Aan de andere kant een bijzondere dag, want we gaan met alle kinderen naar de kerkdienst in de kerk. Die dienst is gericht op de kinderen. Iedereen is van harte welkom om aan te sluiten en mee te gaan! De dienst begint om 10 uur, in de hervormde kerk van Lienden. Lees meer »

Aanmeldweek EHS

5 februari 2018
De week van DV 19 - 23 februari is onze aanmeldweek. Alle leerlingen die vóór 1 oktober 2019 vier jaar worden kunnen in deze week aangemeld worden. <br /> Voor nieuwe en oriënterende ouders/verzorgers is er een: <br /> -Inloopochtend op donderdag 22 februari van 10 - 12 uur.<br /> -Inloopavond op donderdag 22 februari van 19 - 20 uur. <br /> Van harte welkom! Lees meer »

Nieuwsbrief februari

2 februari 2018
De nieuwsbrief van februari is op de site geplaatst. Veel leesplezier! Lees meer »

Nieuwsbrief januari

17 januari 2018
De nieuwsbrief van januari is op de site geplaatst. Veel leesplezier! Lees meer »