Nieuws

Nieuwsbrief november

7 november 2018
De nieuwsbrief van november staat online. Lees meer »

De EHS doet ook mee met het Schoolontbijt!

5 november 2018
Vrijdag 9 november DV doen we mee met het nationaal Schoolontbijt. De kinderen hoeven deze ochtend niet thuis te ontbijten, maar we eten gezellig met elkaar op school. De Aldi sponsort het ontbijt. Graag bordje, bestek en beker meenemen, voor de rest wordt gezorgd. Lees meer »

Dankdag 7 november

5 november 2018
Woensdag 7 november is het een gewone dag en toch ook een speciale dag. Het is nl. dankdag. Officieel: dankdag voor gewas en arbeid. Een extra dag waarop we de Heere mogen danken voor alles wat we van Hem hebben ontvangen. Als we bedenken hoeveel we van Hem hebben gekregen en als we zien hoe vaak we tekortschieten in onze dank, dan mogen we deze dag wel extra in acht nemen! 's Morgens gaan we met alle kinderen naar de dienst, die speciaal gericht is op de kinderen. De dienst begint om 10 uur in de hervormde kerk van Lienden en dominee C. Blenk hoopt de dienst te leiden. Van harte welkom om aan te sluiten. We bidden om een gezegende dag! Lees meer »

Nieuwsbrief oktober

3 oktober 2018
De nieuwsbrief van oktober staat online. Veel leesplezier! Lees meer »

Kinderboekenweek 9 – 18 oktober

26 september 2018
Ook dit jaar doen we mee met de kinderboekenweek. Het thema is dit jaar 'Door dik en dun'. In de groepen zal veel aandacht zijn voor (voor)lezen, de kleutergroepen gaan naar een poppenkastvoorstelling, in de hogere groepen wordt een voorleeswedstrijd gehouden en natuurlijk ontbreekt ook de boekenruilbeurs niet! In de nieuwsbrief van oktober is meer informatie te lezen. Lees meer »

Informatieavond op school

5 september 2018
Aan het begin van het schooljaar wordt in iedere groep een informatieavond gehouden. <br /> De data en tijden van deze avonden zijn als volgt:<br /> Maandag 10 september om 19.00 uur: groep 0/1/2; 3a; 3b; 5/6; 7a<br /> Maandag 10 september om 20.00 uur: groep 4; 6; 7b; 8<br /> Donderdag 13 september om 19.00 uur: groep 5. <br /> Van harte welkom! Lees meer »

Nieuwsbrief augustus / september

31 augustus 2018
De nieuwsbrief van augustus / september staat online. Veel leesplezier! Lees meer »

Nieuwsbrief juli

4 juli 2018
De nieuwsbrief van juli is op de site geplaatst. Veel leesplezier! Lees meer »

Jaarsluiting in de kerk

3 juli 2018
Op de laatste vrijdagmorgen, 13 juli, sluiten we het schooljaar af in de kerk. Met alle kinderen gaan we om 10.00 uur richting het kerkgebouw om daar de Heere te danken voor alles wat hij gaf in het afgelopen schooljaar en om Zijn zegen te vragen over de vakantieperiode. Het is goed om het jaar op deze wijze af te sluiten! Ouders, verzorgers en belangstellenden zijn van harte welkom om hierbij aan te sluiten. Het duurt tot ongeveer 11 uur. Daarna halen de kinderen op school de laatste spulletjes op en is het vakantie! Lees meer »

De laatste schoolweek: alle bijzonderheden op een rij.

3 juli 2018
De week van 9 t/m 13 juli: Maandagmiddag: kennismaking in de nieuwe groepen. Dinsdagmiddag: 13.15 gala groep 8, aankomst op het grote plein. Woensdagmorgen: snoepstrooien groep 8 Donderdagmiddag: kleedjesmarkt. Vrijdagmorgen: jaarsluiting in de kerk. <br /> Vrijdagmiddag: start zomervakantie! Alle data: DV Lees meer »