Vacatures en stages

Op de Eben Haezerschool werken mensen die de grondslag van onze school onderschrijven. Dit betekent dat ze christen zijn, lid zijn van een protestantse kerk en ook daadwerkelijk in hun gemeente kerkelijk meeleven. Dit geldt ook voor onze (lio-)stagiaires. Een open sollicitatie kun je richten aan de directie van de school.

Op dit moment zoeken we nieuwe vervangers voor onze vervangingspool. Klik hier voor meer informatie!

Vervangingspool

Hebt u uw onderwijsbevoegdheid of verwacht u deze op korte termijn te behalen en wilt u werkzaam zijn als vervanger op onze scholen, dan nodigen we u van harte uit om te solliciteren als vervanger in onze vervangingspool. Deze vervangingspool is een samenwerkingspool van 14 scholen, met name in de Bommelerwaard en de Betuwe en wordt uitgevoerd door de VGS.

Klik hier voor een flyer over deze vervangingspool. Informatie over aanmelding en contactgegevens zijn hier ook in opgenomen. 

Stagiaires

We staan open voor studenten van verschillende opleidingen. Pabostudenten komen bijna altijd van Christelijke Hogeschool Ede of Hogeschool de Driestar in Gouda. Voor degenen die zelf een plaats moeten zoeken, behandelen we de plaatsing voor het nieuwe cursusjaar in volgorde van binnenkomst. Ook hiervoor kun je een korte sollicitatiebrief met CV mailen. MBO-studenten komen meestal van ROC A 12 (Ede), het Hoornbeeckcollege (Amersfoort) of ROC Rivor (Tiel). Daarnaast is er altijd plaats voor enkele leerlingen van het voortgezet onderwijs, die de zogenaaamde snuffelstage lopen.